François D’Haene, vinder af UTMB 2017, løb hele  de 100+ miles rundt Mont Blanc i et enkelt par sko. Nu har Salomon sat hans sko, S / LAB Ultra, til salg for os dødelige i en limited version. 

S / LAB Ultra var egentlig designet af Salomon som en personlig sko til François D’Haenei kampen for at vinde verdens hårdeste ultratrail løb, UMTB. Og missionen lykkedes. François D’Haene sikrede sig sejren i 2017 til UTMB – et race rundt Mont Blanc på 103 miles, der tester verdens bedste ultra-løbere helt til det yderste, i disse sko.

En detalje som skabte stor opmærksomhed var at François D’Haene valgte at løbe løbet i samme sko, modsat mange af sine konkurrenter som skiftede sko flere gang på turen. Så faktisk har nyheden givet så meget larm at Salomon nu har sat et limited batch af skoene til salg til os dødelige som et sæt.

S / LAB Ultra er en løbesko, der har energibesparende skum i forfoden til langvarig dæmpning og beskyttelse mod klipper og groft jord. EnergyCell + -skummet i bunden sigter mod en jævn og ensartet løbetur.

Alene Salomons limited edition S / LAB Ultras koster 270 dollars, men Salomon har også lanceret en speciel version af skoen, S / LAB Ultra LTD Edition. Det franske mærke har kun valgt at udgive 171 par af LTD, en for hver kilometer af 2017 UTMB. Hvert par er nummereret, kommer signeret med D’Haes autograf . Og heldigt for os danskere, for denne begrænsede udgave sælges kun i Europa!  Men du skal nok stadig være hurtig, hvis du vil nå at have fat i et par af de eftertragtede sko!