ASICS har taget et stort skridt fremad i sin forpligtelse til at få Web3- fællesskabet i gang med lanceringen af den nye ASICS x Solana UI Collection.

Med specialfremstillede GT-2000TM 11-løbesko vil kunder nu automatisk modtage et loyalitets-ASICS-badge NFT ved køb, med en chance for at modtage en airdrop på et begrænset antal ASICS x STEPN GT-2000 NFT’ere. Skoene kan udelukkende købes med USDC digital dollarvaluta via Solana Pay på ui.asics.com og kan forudbestilles i en begrænset fem-dages periode fra 4. til 8. november.

Eksklusivt designet til hverdagsaktiviteter
For at levere på ASICS’ Web3-mission om at skabe oplevelser i verdensklasse, der får det globale Web3-fællesskab i gang, er kollektionen udelukkende designet til hverdagsaktiviteter. GT-2000TM 11-performance-løbeskoen er velegnet til alt og fås i to brugerdefinerede designs: “light mode” og “darkmode”. Det underspillede Solana-inspirerede design kommer fra brugergrænseflader (UI) på computer-og telefonskærme for at symbolisere en sund balance mellem skærmtid og fysisk aktivitet.

ASICS viser fremtiden for Web3-handel
ASICS er det første globalt distribuerede fysiske produkt, der nogensinde kan bestilles ved hjælp af USDC på Solana Pay, og ASICS har samlet det bedste af fysisk og digital handel for at give en problemfri ”end-to-end” kundeoplevelse:

Læs mere på ui.asics.com