Running Products Award 2019 | The Nordic Edition

RUNNING PRODUCTS AWARD | The Nordic Edition er tilbage! For andet år bliver der fokus på tidens bedste og mest innovative produkter til løberne – set fra en nordisk vinkel.

Markedet for løbeprodukter er i hastig udvikling, og mængden af nye produkter i løbemarkedet sker eksponentielt. Og det både for på materialefronten, på designfronten samt på fronten for hvorledes form og funktion sammentænkes til både eksisterende og nye løbere. Aldrig er der kommet flere spændende og innovative produkter på markedet.

Tidens mange løbeprodukter kommer dog ikke af sig selv. Der er en masse visionære brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i norden. Brands som knokler med nye produkter og produktinnovation, således løberne kan blive det bedste mulige udgave af sig selv som løber.

På RUNNING PRODUCTS AWARD | The Nordic Edition zoomer vi ind på en række kategorier, hvor vi hylder produkter og brands fra hele løbeverdenen, som i 2019 kommer med nye spændende produkter og opgraderinger af eksisterende produkter, således de er med til at skabe de bedst mulige vilkår for løberne i Norden. Der vil være priser indenfor en lang række kategorier indenfor beklædning, løbesko, teknologi og andet løberelateret gear.

RUNNING PRODUCTS AWARD | The Nordic Edition uddeles i samarbejde med LøbeMagasinet, løberne.dk og motionslob.dk. Vinderne bliver præsenteret i efteråret 2019.

Kontakt os på info@runningaward.com, hvis du har spørgsmål til prisuddelingen.