Elite Active 65t fra danske Jabra er helt trådløse in-ear sportshøretelefoner, som er lavet til at kunne kombinere en aktiv livsstil med god lyd og kvalitet – uden at have generende ledninger. De holder til både vand og støv, så du er fri for at tjekke vejrudsigten, før du trækker i løbeskoene.

Elite Active 65t har god lyd med en god bas, og når man først har valgt de rette ørepropper, lukker de godt af for baggrunden, så der også er god lyd i støjfyldte omgivelser, hvilket naturligvis både er et plus og et minus, hvis man løber i trafikken. Som løber kan man derfor skræddersy sin lyd, forstået således, at man kan aktivere en hear-trough-funktion, der lukker baggrundslyd ind igennem fire indbyggede mikrofoner, når man løber en tur i byen og gerne vil høre omgivelserne. Man kan tilpasse hear-through-funktionen i den tilhørende Jabra Sound+ app, hvor man også kan indstille lydbilledet på en equalizer, så det passer allerbedst til ens smag og behag. Supersmart!

Opkaldskvaliteten er også usædvanligt god for kategorien af True Wireless-høretelefoner, da de har hele fire indbyggede mikrofoner, der fjerner støj og baggrundslyde, så man går klart igennem i den anden ende. Med indbygget batteri i det medfølgende etui har man taget to ekstra fulde opladninger med ud af døren, og der er fem timers spilletid i høretelefonerne pr. opladning.

Konklusion
Danske Jabra er med god grund verdens andenstørste producent af sportshøretelefoner. Elite Active 65t kommer ikke til at gøre den markedsandel mindre, for det er om noget et par fantastiske høretelefoner, vi har med at gøre her. Med en pris på 1.499 kroner er de dyre, men for dælen, hvor får man meget for pengene! For det første er det suverænt det bedste lydbillede, vi har oplevet i helt trådløse in-ear sportshøretelefoner. For det andet er det et produkt, som i alle sine detaljer er gennemarbejdet i sit design. Hvor mange høretelefoner til sport er lidt plastikagtige, stinker disse af kvalitet og lækkerhed. Og det er lige fra produktet til batterikassen. Det er nordisk design, når det er bedst. Læg hertil en super pasform, samt et væld af detaljer og justeringsmuligheder, som funktionen med at kunne justere baggrundslyden, så man kan løbe sikkert. Kort sagt: Et par høretelefoner som er top-notch, hvis man har pengene til at købe det bedste og gerne vil løbe uden ledninger.

Vejl. pris: 1.499,-
Web: www.jabra.dk
Bedømmelse: ★★★★★★