Med den nye ShakeGrip-teknologi får man den perfekte pasform til løb i Jabras nyeste udgave af Elite-høretelefonerne. Og det siger ikke så lidt!

Den 7. udgave af Jabra Elite Active er kommet på gaden, og de trådløse høretelefoner giver dig fuldkommen frihed med komfortabel og sikker pasform, både når du løber eller ’blot’ sveder i træningslokalet.

Produktet kommer med Jabras nye ShakeGrip-teknologi, hvor høretelefonerne er beklædt med en speciel belægning baseret på flydende silikonegummi. Teknologien sikrer, at dine høretelefoner sidder solidt fast i øret, uanset hvor hårde strabadser du udsætter dem for.

Ud over ShakeGrip får du flot lyd, effektiv støjreduktion (ANC) og god opkaldskvalitet. Elite 7 Active er superkompakte, vandtætte, er hele 16% mindre end forgængeren, og har batteri til hele 30 timers trådløs musik via det medfølgende ladeetui.

Selve høretelefonerne kan spille i 8 timer på en opladning med ANC aktiv og kan oplades i etuiet med yderligere 22 timer. Løber du alligevel tør for strøm, kan du med 5 minutters hurtigopladning få en time batteritid. Etuiet er super slankt og kan nemt tages med i lommen.

Sådan er de i brug

Danske Jabra var globalt set en af de første virksomheder til at introducere den 100% trådløse teknologi for løbere og andet godtfolk med hang til god musik, når man er aktiv. Det mærkes i deres produkter, hvor der tydeligt er opnået vigtig læring igennem generationer af produkter. Erfaring som er specielt vigtigt ved deres ’Active’ kategori, som er skræddersyet til sport og en aktiv livsstil. En kategori af høretelefoner, som mange producenter af gode grunde har udfordringer med.

Da vi skulle teste Elite 7 Active, blev det nemlig hurtigt til en snak om alt andet end lyd, kvalitet og funktion, som ellers er det, vi normalt diskuterer her på redaktionen, når der testes produkter. Det stod nemlig hurtigt klart, at alle i testgruppen havde meget lidt at komme efter i forhold til disse parametre, andet end at Jabra leverer varen i både lydbilledet, de tekniske specifikationer, design og kvalitet.

Hvad, der til gengæld blev snakket om, var den nye ShakeGrip-teknologi, hvor høretelefonerne er beklædt med en speciel belægning baseret på flydende silikonegummi. Alt for mange høretelefoner sidder nemlig ikke ordentligt fast, når tempoet kommer op, sveden springer fra kroppen, og bevægelserne bliver lidt mere ujævne. Og lad det være sagt, som det er. Intet er mere irriterende end en løbetur, hvor ens høretelefoner er ved at falde ud. Og det uanset hvor teknisk gode disse ellers er. Den nye ShakeGrip-teknologi er derfor genial, fordi den løser lige præcis den udfordring, vi søgte svar på. Og de gør det på en måde, så vi måber over, at alle andre ikke gør det samme.

Jabra Elite 7 Active er et premium produkt, som skal prøves. Et produkt som ikke gør det store væsen ud af sig, når du pakker det ud, men leverer varen 110% i brug.

Jabra Elite 7 Active fås i flere farver. Der medfølger ørestykker i forskellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel.

Karakter: 6/6 stjerner
Vejl. pris: 1.399,-

Læs mere på www.miiego.com