Så er der landet en ny udgave af ASICS mest ikoniske ​​løbesko, GEL-Kayano.

GEL-KAYANO løbeskoen, der uden tvivl er ASICS’ mest ikoniske model, er blevet forbedret yderligere i denne 29. udgave for at skabe en stabilitetssko, der skal give en ulitimativ responsiv løbeoplevelse.

Opgraderingerne indebærer blandt andet en cirka 10 gram lettere udgave end sin forgænger, og har også fået mere responsive egenskaber takket være tilføjelsen af den nye ​​FF BLAST PLUS stødabsorbering i den øverste mellemsål, hvilket giver en mere responsiv skridtafvikling.

Hvad mere er, så inkorporerer skoens mellemsål også den helt nye LITETRUSS-teknologi for at forbedre skoens stabilitet. LITERUSS teknologien erstatter også behovet for en mere traditionel støtte, så din fod ikke ruller for langt ind ved hvert skridt, hvilket sikrer en bedre beskyttelse på de lange ture. Skoen har desuden et lavprofil hælstykke, som komfortabelt understøtter skridtafvikligen.

For at give åndbarhed og en behagelig pasform har GEL-KAYANO 29 en strikket overdel, lavet af et støttende overmateriale, der hjælper med at reducere behovet for traditionelle materialer og derved formindsker vægten.

Vores team hos ASICS sætter en stor ære i GEL-KAYANO-skoen, som har ry for at være på forkant med stabilitet”, fortæller Linda van Aken fra ASICS. “Gennem dedikation og innovation bliver vi ved med at forbedre dette fantastiske produkt igen og igen. Da vi fokuserer på at hjælpe alle til at opleve sportens positive kraft på krop og sind, er GEL-KAYANO 29 en stabil træningspartner, der kan understøtte enhver løberutine. Den energifyldte løbeoplevelse, som denne nye sko leverer, er som sådan designet til at hjælpe alle med at opnå et sundt sind i en sund krop.”

GEL-KAYANO 29 er tilgængelig i både dame og herre-modeller med kønsspecifikke konstruktioner. Den kan købes fra den 29. juli 2022 for vejledende pris 1.599,-

Læs mere om GEL-KAYANO 29 og dens nye teknologier på www.asics.com