Med lidt over en måned til Royal Run har 70.000 danskere nu tilmeldt sig det royale event i fem danske byer.

Når Kronprinsparret den 12. september skyder Royal Run i gang, bliver det indtil videre i selskab med over 70.000 feststemte deltagere i Sønderborg, Aalborg, Odense, København/Frederiksberg og på Bornholm.

”Det har været et tumultarisk år, også for Royal Run, så det glæder os oprigtigt, at danskerne på denne her måde bakker op og viser, at de er klar til igen at fejre fællesskabet og glæden ved bevægelse,” siger Jens Otto Størup, medlem af Royal Runs styregruppe og adm. direktør i DGI.

En festlig oplevelse i trygge rammer

Corona-situationen har betydet, at Royal Run måtte udsættes to gange, men med udfasningen af de nuværende corona-restriktioner står det klart, at Royal Run kan gennemføres som den folkefest, der også har gjort eventet til det største danske motionsarrangement.

”Nu glæder vi os bare rigtig meget til at give danskerne en festlig oplevelse i trygge rammer. Royal Run er kendt for at være et løb for danskere uanset alder og kondital, og det bliver godt at se smilene på de tusindvis af deltagere, der har valgt at snøre kondiskoene og give highfives til Kronprinsen og hans familie,” lyder det fra Morten Mølholm Hansen, medlem af Royal Runs styregruppe og direktør i Danmarks Idrætsforbund.

Arrangørerne opfordrer alle, der vil deltage i Royal Run, til at tilmelde sig hurtigst muligt. Dels kan man ved tilmelding senest den 18. august få sendt til løbetrøje og startnummer direkte hjem, dels er der tradition for udsolgt på flere distancer.

Tilmeldinger fordelt i byerne

Samlet tilmeldingstal: 70.021
Aalborg: 12.851
Sønderborg: 16.897
Odense: 6.242
København/Frederiksberg: 33.565
Bornholm: 466

(Tal fra 6. august)

Der er stadig ledige startnumre i alle byer. Tilmeldingen til Royal Run 2021 foregår via www.royalrun.dk