fbpx

Der bliver alligevel ikke afholdt EM i halv ironman i Helsingør i 2020.

Stævnet var først sat til 21. juni, men blev på grund af coronapandemien rykket til 6. september. Nu opgiver arrangørerne altså at afholde det i år.

Fra Ironman Danmark lyder det således;

Da vi udskudte IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore fra den oprindelige dato d. 21. juni til d. 6. september 2020 følte vi os overbeviste om, at vi ville være i stand til at levere et exceptionelt event på den senere dato. Desværre må vi på grund af årsager relateret til den igangværende COVID-19 pandemi, samt yderligere reguleringer fra regeringen og samtaler med de lokale myndigheder i Helsingørbeklageligvis meddele at IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore ikke kan finde sted i 2020 og vil vende tilbage d. 27. juni 2021.

IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore er en kæmpe begivenhed, der kan noget særligt. Vi havde set frem til en folkefest i Helsingør Kommune til september, men deltagernes og tilskuernes sikkerhed kommer naturligvis først. Vi må se fremad og forventer at kunne byde velkommen til stort IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore i 2021 – selvfølgelig tilpasset covid-19 situationen”, siger borgmester Benedikte Kiær.

Det er fjerde gang i træk, at EM afholdes i Helsingør.