[Sponsoreret] ASICS har netop lanceret de nyeste versioner af modellerne GlideRide og EvoRide. GlideRide 2 og EvoRide 2 er skabt med energibesparende Guidesole-teknologi, som giver dig mulighed for at løbe længere – uden at bruge mere energi.

ASICS har skabt en ny teknologi, som får løb til at føles lettere: Guidesole™-teknologien. De nye GlideRide 2 og EvoRide 2-modeller er en videreudvikling af de populære modeller og skabt med ASICS’ Guidesole-teknologi, der får løb til at føles lettere. Skoenes innovative energibesparende funktioner er designet til at hjælpe folk over hele verden med at komme i løbeskoene for at opnå et sundt sind i en sund krop.

Spar energi og styrk sindet

Med ASICS’ nye Guidesole-teknologi bliver det – endnu – lettere at løbe. De er skabt ud fra en ambition om at inspirere endnu flere til at opnå en sund krop og ikke mindst et sundt sind gennem løb og bevægelse.

For ASICS er den mentale sundhed mindst lige så vigtig som fysisk sundhed: “I 2021 og fremover vil alt, hvad vi gør, være rettet mod at kæmpe for sportens positive indvirkning på vores mentale trivsel,” siger Kenichi Harano, som er direktør og ledende funktionschef hos ASICS Institute of Sport Science.

De to nye løbesko GlideRide 2 og EvoRide 2 skal med deres energibesparende fordele hjælpe til, at endnu flere kommer ud og motionerer både krop og sjæl: ”Vi inviterer løbere over hele verden til at opleve sportens opløftende virkning og glæden ved at bevæge sig allerede fra solopgang, og i den forbindelse lancerer vi nu den næste generation af vores populære GlideRide og EvoRide-løbesko, som er det seneste skridt på denne rejse,” udtaler han.

 GlideRide 2: Energibesparende premium-sko

Den populære GlideRide-sko har således fået en efterfølger: GlideRide 2. Den er ASICS’ nyeste energibesparende premium-sko, som giver et endnu blødere og mere fjedrende løb.

Det nye og helt centrale element i GlideRide 2 er Guidesole-teknologien, som giver en utrolig energibesparelse for løberen. Den er skabt ud fra tanken om, at personalisering skal være i centrum for skoens opdaterede design, og derfor er skoen kønsspecifik. Skoens skum har en lavere tæthed, hvilket giver en blødere fornemmelse under foden for de kvindelige løbere.

Skoen har en udvidet mellemfodsbase og reducerede underfodsudskæringer, som giver en glattere overgang fra hæl-nedslag til tå-afsæt for større løbseffektivitet. En nyudviklet 3D-printet mesh giver en forbedret øvre pasform og ekstra komfort fra første til sidste kilometer.

GlideRide 2 er desuden oplagt til den mere miljøbevidste løber, da mindst 20 % af skoens overdel er fremstillet af genbrugsmaterialer.

GlideRide 2 er tilgængelig i herremodeller og damemodeller fra marts 2021.

 EvoRide 2: Den lette og billigere model

Den anden nye sko på markedet er EvoRide 2. Det er ASICS’ bud på en lettere og billigere energibesparende sko. Den bygger videre på succesen fra sidste års EvoRide, og har et opdateret design med en lavere tæthed i Flytefoam-materialet. Det gør skoen lettere og giver samtidig en endnu blødere fornemmelse end sin forgænger.

EvoRide 2 er ligeledes baseret på ASICS’ Guidesole-teknologi, som giver løbere en lettere fremdrift fra tå-afsættet. Det er takket være en specialdesignet, vinklet mellemsål, som giver ekstra støtte ved anklen.

EvoRide 2 er tilgængelig i herremodeller og damemodeller fra marts 2021.

Læs mere om ASICS’ nye produkter

Se mere om Guidesole-teknologien her: