Søndag d. 19. maj 2019 fejrer Copenhagen Marathon 40 års jubilæum og i den anledning inviterer SPORTMASTER i samarbejde med Sparta til løbeevents i landets fire største byer. Der er tale om såkaldte social runs på henholdsvis 5 og 10 km og alle er velkomne til at løbe med.

Til arrangementerne står SPORTMASTER klar med løbespecialister og gode tilbud og Sparta udfordrer dig til at løbe mod verdens hurtigste maraton tid. 

Startskuddet lød lørdag d. 12. januar, hvor morgenfriske løbere mødtes i SPORTMASTER ved Parken i København. Lørdag d. 16. februar går turen til SPORTMASTER Strøget i Aarhus. Tredje etape af social runs foregår d. 9. marts hos SPORTMASTER i Odense, Ørbækvej, mens sidste omgang finder sted d. 13. april i SPORTMASTER, Bispensgade i Aalborg. 

”Telenor Copenhagen Marathons 40 års jubilæum er for os en oplagt anledning til at skabe et stærkt fællesskab omkring løb. Takket være SPORTMASTERs stærke position kan vi gøre det på en ny og sjov måde, hvor vi kommer ud til aktive danskere i alle hjørner af landet. Vores mål er, at Telenor Copenhagen Marathon bliver den festlige ramme, der kan inspirere flere til at være aktive sammen, uanset ambitioner og fysisk form,” fortæller Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik & Motion.

Få hjælp og tips online 

I forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon forvandler SPORTMASTER deres online løbeunivers ’Rømers Corner’ til et maratonunivers, hvor der kan hentes løbeprogrammer og masser af inspiration og gode råd til din træning – og selvfølgelig tips og tricks til gennemførelsen af Telenor Copenhagen Marathon. 

”42,195 kilometer er en lang tur og alle tips og tricks kan bruges til sådan en dag, og vi glæder os i den grad til at give vores viden videre til de mange løbere. Derudover er det naturligvis vigtigt at være klædt ordenligt på og vi står klar med vores løbespecialister i butikkerne til at klæde løberne godt på, hvad enten de skal gennemføre et maraton eller bare ønsker at stå skarpt til deres løbetræning,” siger Jack Friis, Retail Direktør hos SPORTMASTER.

> Tilmeld dig events & social runs, download løbeprogrammer mm her 

 

 

4 BYER – 4 LØB

Du kan løbe 5 eller 10 kilometer, når vi samles til nogle fede løbedage i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

De næste datoer er:

  • Aarhus: Lørdag d. 16. februar hos SPORTMASTER, Strøget
  • Odense: Lørdag d. 9. marts hos SPORTMASTER, Ørbækvej
  • Aalborg: Lørdag d. 13. april i SPORTMASTER, Bispensgade

Program for arrangementerne:

  • Start kl. 9.00: Aktiviteter: Vi står klar med løbespecialister, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko og det løbegear, der gør din løbetur helt optimal.
    Løbetest: Test dig selv ved at dyste mod verdens hurtigste maratonløber (løbebånd). På dagen får du -30% på alt løbetøj og løbesko.* Der er i øvrigt lækre goodiebags til de 50 første deltagere.
  • Kl. 9.45: Velkomst/Oplæg til afgang ved Anders Rømer og introduktion til dagens gæst
  • Kl. 10:00: Inddeling af løbere med det lokale løbefællesskab efter pace, der løbes i grupper og i forskelligt tempo. Herefter løbes en lokal rute udarbejdet af Sparta, Odense Running Crew, Mikkeller Running Club Aarhus og Aarun i de forskellige byer.
  • Kl. 10.05: Afgang fra butik. Vi sørger naturligvis for, at dine ting bliver kørt fra butikken til mødestedet efter social run. Efter løbeturen byder det lokale løbefællesskab på en øl på deres lokale mødested.

*Gælder ikke elektronik, gavekort, i forvejen nedsatte og udvalgte varer