For at gennemføre en Big Four skal man i løbet af et kalenderår have gennemført Copenhagen Marathon, KMD IRONMAN 70.3 Elsinore, KMD IRONMAN Copenhagen og Copenhagen Half Marathon. En bedrift som 226 har gennemført i 2019, hvilket er ny rekord. Af de 226 finishers har 16 en anden nationalitet end dansk.

“Big Four er blevet en stor succes siden vi introducerede konceptet tilbage i 2016, hvor 35 gennemførte. I år er det så hele 226, og at 16 af dem kommer fra så forskellige lande som Argentina, Ungarn og New Zealand er jo bare fantastisk og viser, at Big Four rammer virkelig bredt, og det er vi stolte over,” siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta.

Hos IRONMAN Danmark er man også glade for den store succes, som Big Four er blevet på kun tre år.

”Det er fantastiskl at kunne fejre de mere end 200 atleter, som i år har begivet sig ud på den utrolige rejse at gennemføre alle Big Four events, og nu er blevet hyldet som de fantastisk inspirerende individer de er. I samarbejde med Sparta, at kunne skabe rammerne for at atleter på alle niveauer kan udfordres og sætte nye mål for deres idrætspræstationer, er noget, vi hos IRONMAN er stolte over at kunne bidrage til, og vi er taknemmelige over at være en del af atleternes rejse mod Big Four Hall of Fame,” siger Mads Meincke, Regional Director IRONMAN