Hvem i den danske løbebranche gør det bedst? Danish Running Award sætter fokus på alle de fantastiske tiltag og personer, som er med til at gøre Danmark et løbeland i toppen af poppen. Og du kan være med til at give dit input!

Som løber i Danmark er vi efterhånden vant til at kunne vælge og vrage mellem et hav af fantastiske løb rundt om i landet, og der er løbeklubber for enhver smag – både i klubber og selvorganiserede. Og så har alle større byer med respekt for sig selv en specialbutik inden for løb. Men gode ting og tiltag er ikke noget, som kommer af sig selv. Ting sker kun, fordi der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer og brands, som arbejder dedikeret og målrettet på at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk, som knokler for at skabe de bedste tilbud, så vi andre kan nyde.

VI HAR BRUG FOR DIT INPUT!
Og det er her, at DU kommer ind i billedet. Frem til d. 28. september 2018 kan du indstille de kandidater, som du synes fortjener et anerkendende klap på skulderen med prisen som Årets Bedste indenfor 18 forskellige kategorier. Du kan indstille lige så mange du vil, men du behøver kun udfylde de kategorier, du har lyst til. Som noget nyt kan du i år blandt andet nominere årets bedste løbebilleder!

Udfyld formularen nedenunder eller klik her for at give din stemme til kende!