fbpx

Sommeren er over os, men har du styr på sommergarderoben til dit løb? Vi har testet et løbesæt fra danske Newline til en fin pris i neutrale farver og et godt nordisk snit.

Historien om danske Newline startede i 1981. Mens han hang i en faldskærm mellem himmel og jord, undrede grundlæggeren af Newline, Helge Petersen sig over, hvorfor hans dragt var våd, mens hans faldskærm forblev tør. Helges undren blev grundlaget for et af de første funktionelle løbesæt, som han lavede af stoffet fra faldskærmen. Med baggrund i det danske Jægerkorps og med fokus på militærteknisk præcision og mange års løbeerfaring, skabte han et sortiment af funktionelle produkter med fokus på detaljer og komfort. Newline blev dog først etableret som eget brand i 2003 og blev i starten af i år solgt til Hummel. Spørgsmålet er, om det gamle innovative DNA i Newline stadig lever? Det er måske ikke de mest innovative modeller, som vi finder hos Newline, men de er stilrene og prisvenlige. Læs vores bedømmelser her.

Newline Women’s Essential Top
– 3-lags sportstop med godt hold

Newline Women’s Essential Top er lavet som en traditionel kompressionsmodel uden indkapsling af brysterne. Denne model er især god til A- eller B-skål. En fordel ved denne type sports bh er, at den er nem at tage på og er mere behagelig end mange andre typer sports bh’er. En ulempe er, at de ikke kan justeres, og man skal trække en svedig bh over hovedet, når man er færdig med at løbe.

Den er lavet i et blødt, relativt tykt 3-lags materiale, som giver en god komfort. Den har en fin svedtransport og er sømløs, så den sidder behageligt under løb. Den har en tyk elastik i bunden og har generelt et godt hold under løb. Den er lidt til den varme side på de helt varme sommerdage, hvor det kunne være rart med en lidt tyndere udgave, men til gengæld giver det tykke materiale god støtte og kompression. Toppen fra Newline er generelt et fint, prisvenlig bud på en god sportstop til løb og træning generelt.

Yder- og indermaterialet er lavet af 78% polyester og 22% elastan, og mellemlaget af lavet af 85% polyamid og 15% elastan.

Pris: 300,-
Bedømmelse: ★★★★☆☆

Newline Women’s Training Tank
– Ultralet, blød og åndbar singlet

Newline Women’s Training Tank er lavet i et let strækbart stof, som falder løst ned over kroppen. Toppen har flade sømme og sidder behageligt uden irriterende materiale. Materialet føles meget let og svedtransporterende, og der er to meshpaneler på ryggen, som skal være med til at sikre en god ventilation. Den er lavet i et let materiale og vejer kun 110 gram.

Denne singlet er umiddelbart ret underspillet, men er rigtig fin til de varme sommerdage. Det er en god detalje, at den har mesh langs kanten i siderne og under armhulen. Det eneste negative ved toppen er, at den er ret løs under armhulerne, så stoffet bøjer lidt udad, men det er naturligvis forskelligt i forhold til kropsform. Den klistrer ligeledes en anelse til kroppen, hvis man sveder, hvilket dog er almindeligt med den type materiale. Ligesom de øvrige stykker tøj i sættet har den også et lille Newline-reflekslogo, som sidder på ryggen, så man kan blive set i mørket, hvis man er ude en sen sommeraften.

Materialet er lavet af 64% polyester og 36% elastan. Mesh er lavet af: 85% polyamid og 15% elastan.

Pris: 250,-
Bedømmelse: ★★★☆☆☆

Newline Women’s 2 In 1 Shorts
– En perfekt 2-i-1 løsning

Vil du gerne løbe i shorts i stedet for tights, men stadig have den beskyttelse mellem benene, som et par tights giver? Så er 2-i-1 løsningen måske noget for dig. Newlines Women’s 2 In 1 Shorts er super behagelige at have på med et par velsiddende, tynde, strækbare tights inderst og et par shorts yderst lavet i et 4-vejs strækbart materiale. Den har en lille lomme med lynlås bagi til en nøgle eller mindre ting (men er for lille til en smartphone), samt justerbar snøre i livet.

Den brede elastik i livet giver en god pasform og er rigtig behagelig. Alt i alt behagelige shorts i en fin kort længde til sommerens løb og en god detalje med lynlåslommen.

Materialet til yderdelen er lavet af 93% polyester og 7% elastan. Inderdelen er 81% polyester og 19% elastan.

Pris: 350,-
Bedømmelse: ★★★★★☆