650 km, 2 engelske ultraløbere – og en hund. Det er opskriften på et eventyr i Jordan.

Kom med, når Nordic Adventure Film Festival giver dig en hel unik mulighed for at opleve nogle af årets bedste løbefilm på det store lærred og komme indenfor i varmen og nyde andre løbere slide. Her er en af de løbefilm, du kan opleve, når festivalen kommer forbi København og Aarhus i november og december.

Lost Dogs & Englishmen er filmen som tager dig med på en løberejse gennem Jordan. De to engelske ultraløbere Robbie Britton og Daniel Lawson tager kampen op med det 650 km lange Jordan Trail. Ruten går fra det nordlige Jordan i byen Um Qais, tæt ved den syriske grænse, hele vejen til Rødehavet i syd. Navigeringen er ikke altid let, og de ender med at tilbagelægge omkring 670 km på en strækning med både voldsomme bjerge, lange ørkenområder og ørkenfloder.

Instruktøren Dave MacFarlane følger de to løbere, deres lille support crew og deres nye bekendtskab, hunden Petra, når de på under 10 dage forsøger at slå rekorden for den hurtigst målte tid på ruten. Hverken Robbie eller Daniel er uerfarne ultraløbere – de har begge løbet 260 km på et døgn – men alligevel oplever de nye udfordringer i Jordans på én gang barske og fantastiske natur.

Verdenspremiere på NAFF

Vises på følgende dato:

Torsdag 21/11 kl. 21:30 i Cinemateket, København. Køb billet her.

Filmen vises sammen med  Wetter Stein Grat .

OM NORDIC ADVENTURE FILM FESTIVAL (N.A.F.F.)

Nordic Adventure Film Festival finder sted den 19. til 24. november i København og den 30. november til 1. december i Aarhus. Siden 1996 har filmfestivalen haft en vision om at vise tidens bedste adventurefilm i danske biografer og være et samlingspunkt for den danske adventurefilmscene. De sidste par år har der været tradition for at have en god håndfuld løbefilm på programmet. Hold dig opdateret om programmets løbefilm på www.adventurefilmfest.dk og facebook.com/nordicadventurefilmfestival.