fbpx

Hvad sker der, når motivationen fanger dig? Når du ikke kan se andet end dit mål? Skubber du dit mod og din udholdenhed til grænsen? Og hvor længe holder du ved?

Hvad sker der, når motivationen fanger dig? Når du ikke kan se andet end dit mål? Skubber du dit mod og din udholdenhed til grænsen? Og hvor længe holder du ved?

Den professionelle bjergbestiger og trailløber Michi Wohlleben fra Tyskland har sat barren højt. Han vil krydse hele Wettersteins bjergryg i ét løb uden pauser – uden søvn og på mindre end 35 timer. 70 kilometers klatring og 7.000 meters højdeforskel på den udsatte og sprøde bjergryg ligger foran ham. Ud over styrke og fysisk udholdenhed er koncentration og mental udholdenhed særligt vigtig for at kunne bevæge sig gennem det krævende og barske alpine terræn over så lang tid. Ingen fejltrin er tilladt.

I måneder inden projektets start gennemgår Michi en hård, struktureret træningsplan. Her er disciplin nødvendigt for at opretholde de gentagne træningssessioner, som øges gradvist.

Michi Wohlleben lærer at forblive fokuseret og smidig, selv når hans krop skriger af udmattelse. For det er, hvad Wetterstein-ryggen kræver af ham.

Nordisk premiere på NAFF

Vises på følgende datoer:

Torsdag 21/11 kl. 21:30 i Cinemateket, København. Køb billet her.

Filmen vises sammen med Lost Dogs and Englishmen.

Se facebookevent for København her

 

OM NORDIC ADVENTURE FILM FESTIVAL (N.A.F.F.)

Nordic Adventure Film Festival finder sted den 19. til 24. november i København og den 30. november til 1. december i Aarhus. Siden 1996 har filmfestivalen haft en vision om at vise tidens bedste adventurefilm i danske biografer og være et samlingspunkt for den danske adventurefilmscene. De sidste par år har der været tradition for at have en god håndfuld løbefilm på programmet. Hold dig opdateret om programmets løbefilm på www.adventurefilmfest.dk og facebook.com/nordicadventurefilmfestival.