ASICS søger nu nye medlemmer til sit globale løbefællesskab ’ASICS FrontRunner’. 

Fra den 7. til den 22. februar kan du søge om at blive en del af ASICS ambassadørprogram og blive en del af en bevægelse, der opmuntrer andre til at bevæge sig.

Den globale holdkaptajn for ASICS FrontRunner, David Lenneman, beskriver sin oplevelse af fællesskabet sådan: ”Når man er en del af ASICS FrontRunner-fællesskabet, åbner der sig en hel verden af enestående oplevelser og fantastiske venskaber. Det er virkelig en uudtømmelig kilde af inspiration, støtte og gode stunder for enhver, som elsker at løbe og bevæge sig.”

Fællesskabet startede i 2010 med et enkelt hold i Tyskland. Siden har det udviklet sig til en verdensomspændende bevægelse med mere over 600 medlemmer i 27 lande. I 2022 stræber ASICS efter at rekruttere mere end 120 nye medlemmer og udvider desuden fællesskabet til nu også at omfatte Saudi Arabien, Qatar, Tyrkiet og Tjekkiet.

Linda van Aken, ASICS’ direktør for Running & SportStyle i Europa, udtaler: ”ASICS FrontRunner-fællesskabet er et levende eksempel på ASICS’ filosofi om ”Sund sjæl, sund krop”. Alle medlemmer har en unik, og det er utroligt at se, hvordan de alle samtidig bliver forenet gennem deres passion for løb. Vi ser frem til at modtage ansøgninger fra mennesker, der deler vores hjertesag, nemlig at opleve hvordan bevægelse beriger både krop og sjæl.”

Ansøg om at blive en del af ASICS Frontrunner på asics.com/dk/da-dk/frontrunner