[Sponsoreret] Michele Brock er uddannet løbetræner og dedikeret løber – og så er hun Team Kaptajn for ASICS FrontRunner Danmark, som bl.a. har til formål at dele løbeglæden med andre løbere i Danmark. Til november afholdes det store virtuelle løbeevent ASICS World Ekiden, og du kan derfor læse nogle af Micheles råd her, hvis du gerne vil løbe med!

Hvis du helt kort skal beskrive dig selv som løber med tre ord, hvad vil det så være?  

Som løber er jeg meget målrettet, disciplineret og glad. Løb er en kæmpestor del af mig. Og så elsker jeg at motivere og inspirere andre til løb. For mig er løb nemlig meget mere end bare løb. Det gør mig bare glad og giver mig overskud – og det er netop dette, som jeg rigtig gerne vil have, at andre også oplever.

Du er en del af ASICS Frontrunners, som også stiller en masse hold til det virtuelle World Ekiden stafetløbet. Kan du ikke dele dine tanker om, hvorfor løbet er spændende?

Ekiden er fedt, fordi det samler os alle på tværs af lande, alder og køn. Det er samtidig et løb for alle uanset vægt, højde, fart m.m. Det er med til at inspirere og motivere til at flere kommer afsted i løbeskoene. Det skaber fællesskab, sammenhold og glæde, samtidig med at man får rørt sig. Men det er netop alt dette, som løb bare kan. Som ASICS FrontRunner kan vi bruge Ekiden til at lade andre få glæde af det kæmpe og unikke fællesskab, som vi er en del af.

Kan du fortælle lidt om det hold, som du selv stiller med på Ekiden? 

Jeg skal være på hold med de andre nordiske teamkaptajner fra Sverige, Norge og Finland, hvilket jo netop kan gøres, fordi vi kan løbe hvor som helst og ikke behøver være fysisk sammen, når vi løber.

For mig er det vigtigste ved ASICS World Ekiden, at man kan motivere og inspirere hinanden til at deltage og til at være med.

Hvad mener du, at man som løber i Danmark kan få ud af at deltage i World Ekiden?

Som beskrevet ovenfor så bliver man ved at deltage i Ekiden en del af et stort fællesskab og sammenhold på tværs af landegrænser. Man kan bruge løbet til at indfri et mål, til at sætte sig et nyt mål, som startskuddet til at komme i gang med at løbe og så meget andet. Og ved at dele og bruge hashtagsene kan vi alle inspirere og motivere hinanden. Det fede ved World Ekiden er, at det ikke handler om at løbe stærkt. Det handler bare om at være med, og derfor er der plads til alle.

Hvad er dine tre bedste råd til at løbe stafetløb?

Nu er det jo et virtuelt stafetløb, så der er jo ikke det samme pres fra andre under løbet, og man skal bare løbe sit eget tempo. Det vigtigste er at nyde turen og have det sjovt. Og her under Ekiden er det selvfølgelig superfedt, hvis alle, der deltager, vil lægge et billede op før eller efter løbeturen og bruge de tilhørende hashtags. På den måde kan vi alle være med til at motivere og inspirere hinanden, og så føler man virkelig, at man er en del af et stort fællesskab.

Kan du komme med nogle gode råd til, hvordan man stiller et godt hold? Eller motiverer sine venner og løbemakker til at stille op?

Det vigtigste er, at alle på holdet er enige om, hvad målet er med holdet. Det er vigtigt, at man har forventningsafstemt, så nogle ikke går efter en sindssygt hurtig samlet tid (for alle på holdet), mens andre bare ønsker at lunte afsted.

Så saml et hold, hvor alle er med på, hvad målet er! Man kan sagtens samle et hold, hvor alle løber i et forskelligt tempo, og hvor man så kan konkurrere mod sig selv og sin egen sluttid, så længe man ikke har forventninger om, at alle på holdet løber lige så hurtigt. Hvis man har disse forventninger, skal man selvfølgelig sammensætte et hold, hvor alle er lige hurtige.

Men for mig er det vigtigste ved ASICS World Ekiden, at man kan motivere og inspirere hinanden til at deltage og til at være med. Det er sjovt, det skaber et fællesskab og sammenhold – og så fortryder man aldrig en løbetur.

Hvis man synes, det hele lyder spændende, og man gerne vil have inspiration fra jer, hvor kan man så følge jer?  

Vi er omkring 600 ASICS FrontRunners i hele verden, og i Danmark er vi 14. Man kan følge os på de sociale medier og særligt på Instagram. Noget af det, der kendetegner ASICS, er, at løb skal være for alle – og derfor er alle Frontrunners heller ikke ens. Vi har hver vores løbehistorie og hver vores måde at motivere og inspirere til løb på – og det er det, der er så fedt. Vi er alle unikke med hver vores historie.

Om Michele Brock

28 år og bor på Østerbro. Er uddannet løbetræner og er Team Kaptajn for ASICS FrontRunner Danmark. Man kan følge hende på instagram @micheleb_runner. Motto: Smil til verden og den smiler igen + lev i nuet.

 

Sådan tilmelder du dig ASICS World Ekiden 2021!

1. REGISTRERING ER GRATIS

Find et hold med op til seks løbere og vælg en holdkaptajn inden den gratis registrering. Dette kan enten gøres gennem ASICS’ Runkeeper app eller OneASICS-medlemsprogrammet.

2. TRÆN OG LOG

Samarbejde er nøglen i Ekiden-stafetten. ASICS’ app Runkeeper hjælper holdkammerater med samarbejdet gennem forskellige challenges og træningsplaner.

3. DELTAG I LØBET

Log din del af stafetten i ASICS’ app Runkeeper mellem den 10. og 22. november 2021. Arbejd hårdt og løb hurtigt ved skiftet fra den ene holdkammerat til den anden, mens du passerer den virtuelle tasuki.

4. FEJR OG DEL

Del dit holds resultat med dine venner og familie på sociale medier under hashtagget #ASICSWorldEkiden

Læs mere om ASICS World Ekiden 2021

 

Om ASICS FrontRunners

Et hold af forskelligheder med en fælles tro på, at bevægelse er nøglen til at forbedre den mentale tilstand”. Sådan beskriver de danske medlemmer af ASICS FrontRunner-teamet sig selv. Et team, der i Danmark består af godt 20 løbere, men som på verdensplan strækker sig over 30 lande med mere end 600 løbere, som alle deler samme passion for løb. ASICS FrontRunners er en bevægelse, som er lavet med et mål om at hjælpe alle, der elsker at bevæge sig. De træner, konkurrerer, og vigtigst af alt, så motiverer de hinanden og folk omkring sig. En tilgang som bygger på, at bevægelse har en positiv indflydelse på, at vi sammen kan få verden til at bevæge sig og forbedre de mentale tilstande over hele verden.

 

Læs mere om ASICS FrontRunners Danmark