[Sponsoreret] Den 24. april fejrer ASICS lanceringen af ​​de nye Metaspeed Sky med eventet “Be(at) Your Personal Best”, hvor topatleter skal forsøge at slå deres personlige rekorder på 5K og 10K iført ASICS’ lynhurtige Metaspeed Sky.

Med eventet “Be(at) Your Personal Best”, der afholdes d. 24. april, melder ASICS sig ind i kampen mod de store brands. Indtil nu har det mest været Nike og Adidas, som har lavet den slags events for deres topatleter, men nu giver ASICS altså også deres topatleter en særlig chance for at slå deres personlige rekorder – og dét iført ASICS’ seneste innovation, løbeskoen Metaspeed Sky.

“Vi ved, at når atleter føler sig på deres personlige bedste, er de i stand til at slå deres personlige rekord. Vi tror på, at vores seneste Metaspeed Sky vil give vores hold af atleter tillid til at give alt, hvad de har, ved arrangementet den 24. april,” siger Linda Van Aken, VP Running, ASICS EMEA.

Europæisk mester i 10K og halvmaraton i aktion

ASICS’ atleter skal forsøge at slå deres personlige rekorder på enten 5 km eller 10 km. Blandt de atleter, der tager udfordringen op, er Julien Wanders, Sondre Nordstad Moen og Mekdes Woldu.

“Det er en utrolig følelse at slå sin personlige rekord. Det er et ægte bevis på kroppens og sindets fantastiske evne. Jeg ser frem til at løbe med holdet i de nye Metaspeed Sky og forsøge at slå min personlige rekord,” udtaler Julien Wanders.

Wanders er manden bag den europæiske rekord i både 10 km gadeløb og halvmaraton, og til arrangementet løber han for at slå sin rekord 13:29 på 5K-distancen.

Norsk langdistanceløber på ASICS’ hold

Sondre Nordstad Moen – en af verdens bedste maratonløbere – har netop indgået en sponsoraftale med ASICS og vil forsøge at slå sin personlige rekord på 10K-distancen. Moen slog den europæiske maratonrekord i 2017 med en tid på 2:05:48, og han er den første skandinav, der har løbet en halvmaraton på under en time. Det bliver tiden 27:55 (10K-gadeløb), som han skal forsøge at slå til arrangementet.

Olivier Mignon, direktør for sportsmarketing hos ASICS, siger: “Vi er meget stolte af og spændte på samarbejdet med Sondre Nordstad Moen som led i vores løbende forpligtelse til at motivere folk til mere bevægelse. Moen er en sand kilde til inspiration både fysisk og mentalt, og han ved, hvad det kræver at blive en af verdens topløbere.”

Eventet “Be(at) Your Personal Best” bliver livestreamet lørdag d. 24. april kl. 11.

Læs mere om de nye Metaspeed Sky og arrangementet.

 

Komplet liste over deltagende ASICS-atleter:

Navn Distance Land
Sondre Moen 10K Norge
Koen Naert 10K Belgien
Julien Wanders 5K Schweiz
Mekdes Woldou 10K Frankrig
Sarah Lahti 5K Sverige
Hillary Kipkoech 10K Kenya
Enock Onchari 10K Kenya
Yohan Durand 10K Frankrig
Lorenzo Dini 10K Italien
Samuele Dini 10K Italien
Ivan Fernandez 10K Spanien
Zak Charik 10K Frankrig
Napoleon Solomon 10K Sverige
Yared Shegumo 10K Polen
Abdel Iguider 10K Marokko
Boniface Kibiwott 5K Kenya
Mathew Kibarus 5K Kenya
Ilyas Yonis Osman 5K Tyskland
Felix Bour 5K Frankrig
Pietro Riva 5K Italien
Etienne Daguinos 5K Frankrig
Isaac Nader 5K Portugal
Falvien Szot 5K Frankrig
Kristina Hendel 10K Tyskland
Valeria Straneo 10K Italien
Charlotte Arter 10K UK
Leila Hadji 10K Frankrig
Maeva Danois 10K Frankrig
Kiptoo Julius 5K pacer Kenya
Mohamed Kodad 5K pacer Frankrig
Johanna Geyer Carles 5K Frankrig
Kristina Hendel 5K Tyskland
Lia Lemos 5K Portugal
Daniele Meucci 10K Italien
Aude Korotchansky 5K Frankrig