Mød Camilla, der har en drøm om at gennemføre Copenhagen Marathon 2014 på under 4,5 time, samt tabe 10 kg. Læs føljetonen, hvor du kan følge med i hendes kamp om at realisere hendes mål. 

marathon2012Løb har været en del af mit liv i over fem år. De første år var det mest hyggeløb, og mit mål var ikke større end at kunne løbe fem km – hvorfor dog løbe længere? Men det kunne jo været sjovt at se, om jeg ikke kunne komme under 30 min.

Pludselig havde jeg skrevet mig op til kvindeløb, hvor jeg var blevet lokket til at udfordre 10 km-ruten. Jeg døde mindst fire gange inden jeg ramte mål, men jeg gjorde det på en time, og stoltheden gjorde mig mindst en meter højere. Så kom den første invitation til et halvmarathon.

Det kunne jo også være ret sjovt at prøve at kaste sig ud i, plus det var i Barcelona, så hvorfor ikke? Kan jeg løbe et halvt, så kan jeg også løbe et helt. Oktober 2012 havde jeg min marathondebut i Amsterdam. Jeg ramte muren, blev slået hovedkuls af alle de tanker og følelser der kom med at løbe så langt, men med min marathonerfarne kæreste ved min side, blev jeg slæbt i mål.

Mit navn er Camilla. Jeg er 24 år gammel, bor i København og studerer på første semester på CBS. Det du lige har læst, er en meget komprimeret version af mit løbeeventyr. Hvor nogen oplever en nedtur, efter at have opnået marathonet, blev jeg kun mere tændt. Denne gang blev det ikke af længere distancer, men at blive en hurtigere og dygtigere løber. Samtidig vil jeg også gerne opnå et vægttab og en mindre fedtprocent, som jeg mener er vejen til at jeg i hvert fald kan blive en lidt hurtigere løber.

Jeg har også kastet mig over stenalderkostprincippet, i et forsøg på at få forarbejdede produkter ud af min kost. Alt dette skal kombineres med undervisning, læsning, studiejob, familie, venner og kæreste, så det er en udfordring at få presset alt dette ind i et skema. Men det er udfordring jeg har tænkt mig at tage op, for det her er noget jeg brænder for.

Så her kan I følge mig i mit løbeeventyr: Et hurtigere marathon i 2014, en lettere og stærkere krop.