Hold dig opdateret og bliv inspireret indenfor dit løb! LøbeMagasinet giver dig gode råd og en masse viden om løb med et dansk perspektiv.

Dette nummer er den første udgave af det redesignede LøbeMagasinet, som nu er på 100 sider, er lavet i bedre og mere bæredygtigt papir og tryk, har et nyt format og en ny profil, som går endnu tættere på dansk løb og passionen for løb. Et magasin med færre nyheder og flere dybdegående artikler – og med mere holdning og kant!

Mød blandt andet en række inspirerende danskere, der har en klar holdning til løb, som Nanna Sine Munnecke, der står bag Voltwomen, den nye formand i Sparta, Henrik Vincentsen, ultraløber Mette Birk Jensen, der sætter fokus på kvinder og ultraløb, Michelin-kokken Andreas Riis, som løb 1.400 kilometer fra Danmark til Italien samt Sarah H. Lorentzen, som sidste år kom ind fra sidelinjen og blev dansk mester i marathon – og nu har sat sig et mål om at repræsentere Danmark til OL i 2020.

Du vil også kunne finde en række nye sektioner i magasinet såsom en ny klumme af løbeekspert og fremtidsforsker Bugge Holm Hansen, som fremover i hvert nummer sætter fokus på ‘The State of Running’, samt chefredaktør Sofie Hvitved sætter fokus på den teknologiske udvikling inden for løb i sektionen ‘Løber 2.0’, som går nærmere på de nyeste tendenser, der er med til at skabe løbets fremtid. Og så kan du naturligvis også læse om de nyeste løbesko, få inspiration til din træning og dit nyeste udstyr.

Alt det og meget mere i Danmarks bedste magasin for løbere!