Når sportslotion skal få dig til at løbe hurtigere

Danske Faidon har lavet et nyt samarbejde med Mikkeller Running Club med en race-creme, som er udviklet til at øge muskeleffekten og gøre din krop klar til at løbe. En lotion tænkt til at give dig som løber de sidste ekstra procenter, du har brug for, når det virkeligt gælder.

Race-cremen er som sådan en creme, der øger blodgennemstrømningen. Teknisk set er det en lotion, som er bygget af to naturlige gateways; VBE og TN10, som i kombination aktiverer kroppens receptorer ved at skabe en intern og ekstern body arousal, der presser kapillærnetværket til at udvide sig og herigennem øge blodgennemstrømningen samt muskeleffekten lokalt.

Race-produktet har været undervejs i 12 måneder, inden det blev lanceret i forbindelse med Copenhagen Marathon. En udviklingsproces, som er sket ved et samarbejde mellem Faidon Sport og Mikkeller, hvilket bl.a. har gjort, at Mikkel selv startede med at teste og give feedback på cremen til Frankfurt Marathon i 2017.

KONKLUSION
Det er altid spændende at se to danske aktører gå sammen og skabe merværdig for hinanden. Faidon Sport har tidligere bevist, de kunne lave sportslotion, men har haltet med at lave en tidssvarende indpakning af deres produkter. Og Mikkeller, ja, de har om noget med deres øl bevist, at selv de bedste øl sælger endnu bedre, hvis de bliver præsenteret godt. Når Mikkeller og Faidon Sport samarbejder om et produkt som Race, giver det med andre ord god mening, når fokus er på det store udland. Det handler om at lave et produkt, som både indholdsmæssigt og udseendemæssigst kan det ekstra.

I brug er Race et moderne og funktionelt alternativt til den Tigerbalsam, vi alle er vokset op med. Men hvor Tigerbalsam fungerer på ydersiden af huden, ja, så gør Race-cremen det ekstra, at den faktisk aktiverer bloggennemstrømningen muskulært. Det mærkes i brug, så må videnskaben diskutere, hvor meget effekt dette giver, men psykisk er det en booster. Man kan diskutere om den røde farve stresser en som løber i forhold til afsmitningen på løbetøjet, men ét er sikkert, nemlig at jagtsystemet, som mennesker har, er sat i gang, når den udsmøres.

Vejl. pris: 249,-
Web: www.faidonsport.dk
Bedømmelse: ★★★★☆☆