Rul dig fri for skader

Den ser ikke ud af så meget, men en foam roller er et yderst nyttigt værktøj for løbere, der ofte har stramme muskler og sener. For 10 år siden ville de fleste løbere sikkert kigge undrende på dette stykke skumplast, og spørge sig selv om, hvad det egentlig kan bruges til. Ikke desto mindre har foam rollers vundet stort indpas hos løbere, som har døjet med trætte og stramme muskler – især efter de lange løbeture, hvor en god massage virker godt på musklerne. Og her kan en foam roller være et godt redskab.

Konklusion

Egentlig er en foam roll et ret simpelt stykke redskab. Ved hjælp af et stykke cylinderformet skum bruger du din kropsvægt til at lægge et pres på de ømme steder – eller til at forebygge dem. Når det er sagt, må vi erkende efter at have rullet os igennem en masser rollers, at en foam roller ikke bare er en foam roller. Der er forskel – og det mærkes.

Pro-Tech er det største brand i USA med massageudstyr, og den position har de opnået af en grund. RM extreme rullen er let, giver god massage, og er ergonomisk let at bruge. Det er en roller, man hurtigt bliver gode venner med, også selv om man ikke er eliteløber. Prisen er nok en smule hamper for mange motionsløbere, men tager man i betragtning af hvor mange dårlige rollers, vi har prøvet, til stort set samme pris, må anbefalingen være at købe en ordentlig af disse, når man nu skal have den i mange år.

Vejl. pris: 350,-
Web: www.pro-tecathletics.com
Bedømmelse: ★★★★★☆