New Balance har lanceret den nye løbesko FuelCell Rebel V2. En temposko udviklet til at tage dit løb til nye højder. Vi har testet skoen!

En af årets mest ventede løbsko er uden tvivl den opdaterede version af New Balances temposko FuelCell Rebel. En løbesko designet til motionister og eliteløbere, som gerne vil løbe hurtigere. Ideen med skoen har været at gøre den så let som muligt, men med de højeste rebound-egenskaber. Den er neutral og optimal til dine hurtige løbeture og passer perfekt til dine tempodage.

Skoens ydersål er New Balance NDurance, som giver en fin skridtafvikling og godt fæste på asfalten.

Mellemsålen på FuelCell v2 har et teknologisk nyudviklet skum på sålen, som giver dig ekstra ”bounce”, så løbeturen vil føles lettere end nogensinde før! Ja, faktisk har mellemsålen fået 2 mm mere skum uden at vægten er blevet øget i forhold til forgængeren. Alt sammen med en sål, som er designet med et drop på 6 mm.

Overdelen er lavet i et tyndt og let mesh-materiale, der er åndbart og sidder godt om foden.

Hvordan opleves skoen så i brug?

Lad det være sagt med det samme. Vi har det med at blive skuffede, når vi tester en løbesko, som vi har meget høje forventninger til. Ofte har vi set det hele for os, inden vi har løbet første tur, og så lever virkeligheden slet ikke op til forventningen.

Heldigvis var det ikke sådan med nærværende sko. Det var kærlighed ved første blik, som samtidig leverede varen. For selvom man lige skal vænne sig til skoens ”bounce”, så var det lidt som at tage på tur med en gammel ven. Man skal lige komme ind på hinanden igen, men efter kort tid løber tiden bare afsted.

Nuvel. Skoen er voldsomt responsiv. Hvilket er sjovt, hvorfor løbeture hurtigt bliver til en leg. Og det også på de længere mængdetræningsture. Som sådan kan det godt være, at New Balance sælger skoen som en rendyrket temposko, men vi oplever sko stabil og god, også på de lidt længere ture.

Helt overordnet kan man sige, at New Balance FuelCell ikke er en sko for alle. Men den er bestemt ikke kun for eliteløbere, som mange ellers gør den til. Ja, faktisk vil vi gerne anbefale den til motionsløbere, som er gået lidt kolde i deres løb og som mangler en sjov løbesko til en genstarte deres løb. Man smiler nemlig meget, når man løber med skoene, hvilket i sig selv må være en kvalitetsparameter.

Fakta

Vægt: 208 g (str US9)

Højde: Hæl 26 mm / Forfod 20 mm

Vejl. pris: 1.100 kr.