I 2021 markerede ASICS en milepæl ved at lancere Metaspeed Sky, designet specifikt til at gøre dig til en hurtigere løber. Skoene kombinerer ASICS’ avancerede teknologier for at støtte løbere, der ønsker at præstere bedst muligt i kampen for de nye personlige rekorder med den tredje udgave af skoen, som nu er blevet ca. 22 gram lettere, samt har fået en generelt opgradering af features i den tredje udgave. Kort sagt sko, der får dig til at sætte nye personlige rekorder!

Med Metaspeed Sky Paris fortsætter Asics traditionen med at skabe en sko, der er optimeret til at få en bedre skridtlængde samtidig med at den skal være med til at bidrage til at opretholde den ideelle kropsholdning og vinklen på foden, selv når man bliver træt.

Sådan er den forbedret

Metaspeed Sky Paris skiller sig således ud med den højere placerede kulstofplade inden i mellemsålen, som fremmer en bedre energiudnyttelse og forlænger skridtlængden. Dette gør skoen ideel til løbere, der naturligt øger deres skridtlængde for at løbe hurtigere.

Vægtreduktionen på de 22 gram skal være med til at skabe en mere let og fjedrende følelse, som til dels er opnået med en kombination af en ny Motion Wrap Upper 2.0, som har gjort skoenes overdel lettere samt cirka 8 % mere åndbar, og introduktionen af en ny FF Blast Turbo Plus mellemsålskum. Dette er også med til at gøre dem blødere og mere ”bouncy” end de tidligere versioner. Denne ekstra stødabsorbering hjælper med at støtte længere distanceløb på tværs af både træning og konkurrence, så man kan gemme sine kræfter i benene til, når det er mest nødvendigt.

Forfoden er også blevet konstrueret ved hjælp af en helt ny læst. Designet er baseret på analyse fra ASICS’ udviklingsteam for at give bedre svangstøtte og en stabil platform til selv de hurtigste løb.

Med Metaspeed Sky Paris sætter Asics på mange måder en ny standard for præstationsfremmende løbesko. Deres innovative tilgang til design og teknologi, kombineret med en forståelse for løberens behov, sikrer, at disse sko ikke kun tilbyder øjeblikkelig komfort og støtte, men også langsigtede fordele, der kan hjælpe løbere med at nå nye mål.

Kort sagt: En sko, der repræsenterer en fusion af videnskab og løb, designet til at hjælpe løbere med at overgå vores egne grænser og opnå personlige rekorder.

Metaspeed Sky Paris er tilgængelige fra den 4. marts 2024 og har en udsalgspris på 2.100,-

Besøg asics.com for at finde ud af mere om Metaspeed Sky Paris.