Den nye Novablast 3 fra Asics er netop kommet på gaden til dig, der gerne vil have et neutral, let og støddæmpende løb.

Asics har netop lanceret deres nyeste udgave af Novablast, som er lavet til at holde dig motiveret på din løbetur ved at give ekstra komfort. Ved at kombinere et nyt geometrisk origamidesign i deres nyeste skumteknologi FF Blast Plus i mellemsålen, giver den tredje generation af ASICS’ unikke støddæmpende sko en behagelig løbeoplevelse. Med en ekstra millimeter tilføjet i hælen og forfoden er dette nye dæmpningsmateriale designet til at give en komfortabel løbeoplevelse, der giver en mere energisk skridtafvikling.

Desuden er Novablast 3 også ca. 22 gram lettere end forgængeren. For yderligere at forbedre skoens pasform og komfort er der indarbejdet en særlig konstruktion i pløsen, som giver en bedre fordeling af potentielle trykpunkter under løbet. Skoens hæl er også forstærket med et mere støttende design for at hjælpe med mere kontrol i dit løb .

Selv skriver Asics at denne nye generation af skoen giver en endnu bedre løbeoplevelse og bedre støtte, som kan være med til at give folk en mere aktiv livsstil og give motivation til at opnå et sundt sind i en sund krop.

Novablast 3 er tilgængelig for mænd og kvinder i Asics’ detailbutikker, onlinebutikker og specialiserede løbeforretninger globalt fra den 1. september 2022.

Vejl. pris: 1.250,-
Drop: 8 mm
Læs mere på asics.com