[Sponsoreret] ASICS Gel-Kayano 30 er den seneste version af den velkendte løbesko, og til at fejre 30-års jubilæet for Gel-Kayano-serien har ASICS lanceret et nyt 4D Guidance System. Deres klassiske løbesko er således blevet endnu mere stabil fra start til slut. Så lad os dykke ned i nogle af nøglefunktionerne i opdateringen af deres flagskibsmodel.

ASICS Gel-Kayano 30 er resultatet af en udviklingsproces på over 30 år, der både omfatter test med eliteløbere og forskning på ASICS Institute of Sport Science. Forskere bruger eksisterende viden om skadesforebyggelse og præstationsforbedring til at udvikle nye produkter. Kaizen, et ord, der bedst kan oversættes med “kontinuerlig forbedring”, er navnet på processen, der kræver banebrydende ekspertise og langvarig erfaring. For eksempel kræver ASICS, at en sko som Gel-Kayano gennemgår mindst to justeringer, før den kan få et nyt modelnummer.

Det nye 4D Guidance System
Den opdaterede Gel-Kayano 30 har først og fremmest en fastere overdel, der giver målrettet støtte, hvor det er nødvendigt, uden at gå på kompromis med komforten. Den skræddersyede pronationsstøtte leveres af det særlige 4D Guidance System, der guider foden gennem hele løbebevægelsen ved at se på de 4 elementer: Bredde, længde, dybde og tid.

Den bredere sål sikrer stabile landinger og smidige overgange til afsæt. Sålens længde guider din fod tilbage i en naturlig bevægelse fra landing til afsæt, hvilket sikrer en mere afbalanceret løbestil. Gennem mellemsålens dybde får din fod den nødvendige stabilitet, der sikrer en tryg og sikker løbeoplevelse. Og den blødere mellemsålsmateriale med høj energireturnering sørger for, at din fod vender hurtigt tilbage til sin udgangsposition, så du kan bevare din naturlige løbestil. PureGel-teknologien bidrager til blødere landinger og en jævnere skridtafvikling, og skoens mellemsål er designet med FF Blast Plus Eco-skum, der giver ekstra støddæmpning, og den er hævet 4 mm sammenlignet med tidligere modeller.

Skoen handler dog ikke kun om teknologi og ydeevne. Den er også et skridt i den rigtige retning mod bæredygtighed, hvor ASICS stræber efter at minimere miljøpåvirkningen gennem valg af materialer og produktion, og mindst 20% af materialerne i skoen kommer fra bæredygtige ressourcer.

Stabilitet og komfort
ASICS Gel-Kayano 30 er velegnet til løbere, der søger stabilitet og komfort. Den er især egnet til løbere med behov for pronationsstøtte eller dem, der ønsker ekstra støtte på længere ture. Så uanset om du er en erfaren løber eller blot begynder din løberejse, kan Gel-Kayano 30 være en pålidelig partner, der hjælper dig med at nå dine mål. Den kombinerer stabilitet, komfort og bæredygtighed for at levere en løbeoplevelse, der kan hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

ASICS Gel-Kayano 30 er tilgængelig i løbebutikker landet over fra 1. juli 2023. 

Læs mere på asics.com

Særlige features

  • En fastere overdel, der giver støtte, hvor det er mest nødvendigt, samtidig med at den sikrer en behagelig pasform.
  • Skræddersyet pronationsstøtte takket være 4D Guidance System, der arbejder i hele skridtcyklussen for løberen.
  • Blødere landinger og en mere jævn skridtudvikling takket være den nye PureGel-teknologi.
  • Forbedret støddæmpning med den lette FF Blast Plus Eco-skumsål og en 4 mm højere mellemsål.
  • Et mere bæredygtigt valg, da mindst 20 % af materialet kommer fra vedvarende kilder.