Den seneste sko i GEL-CUMULUS – serien har FF BLAST-støddæmpning, en ny ASICS teknologi, der gør skoen cirka 24 gram lettere1 end sin forgænger, samtidig med at den skaber en blødere landing og mere energifyldt afsæt i hvert trin. Af tilføjelser kan nævnes en ny ASICS LITE – ydersålgummi stærk og let, hvilket hjælper med at reducere modstanden af slid og giver mulighed for et mere responsivt løb.

For at øge komforten har bunden af skoen en forbedret hæl-pasform og skum under fødderne, hvilket giver en glattere følelse. Dette kombineres med overdelens konstruerede jacquard-mesh for at give skoen mere åndbarhed, hvilket holder brugerens fod køligere under løbeture.

GEL-CUMULUS 24-skoen har et moderniseret design, hvor silhuetten af både over- og mellemsålen er opdateret for at give skoen et lysere og mere spændende look.

Tomohiro Nagasue, General Manager, Performance Running Footwear, Product Development hos ASICS har udtalt: “Hos ASICS forstår vi de udfordringer, som løbere står over for, hver gang de løber, og er forpligtet til at give løbere det højeste niveau af ydeevne og beskyttelse for at hjælpe med at styrke deres krop og sind. Den seneste GEL-CUMULUS 24-sko giver løbere komfort, holdbarhed og alsidighed til at løbe så langt, som de ønsker, hvilket giver dem mulighed for ikke kun at få mest muligt ud af skoen, men også ud af sig selv. Denne sko er det perfekte valg for alle, der ønsker at opleve de opløftende fordele ved bevægelse i sindet.”

GEL-CUMULUS 24 løbeskoen er tilgængelig nu hos ASICS -forhandlere, onlinebutikker og specialløbebutikker globalt.

Vejledende pris for GEL-CUMULUS 24 er 1.200 kroner.

Se mere om skoen her