fbpx

JBL har udvidet deres serie af trådløse in-ear høretelefoner med modellen JBL Reflect Mini NC – en vandtæt høretelefon med aktiv støjreduktion og en lang batterilevetid. Vi har testet den her.

Kongstanken fra JBL er, at du med disse høretelefoner har muligheden for at slå alle ydre forstyrrelser fra, så du kan fokusere 100% på din træning og lade musikken eller din lydbog motivere dig. Høretelefonerne har op til 7 timers batterilevetid og 21 timers kombineret spilletid, hvis du lader op med det medfølgende opladningsetui. Og det IPX7-vandtætte design sikrer dig også mod både sved og regn – ligesom det gør det nemt at holde dem rene.

Den indbyggede adaptive støjreduktion kommer med Smart Ambient, hvilket betyder, at den både kan indstilles til at lukke udefrakommende støj ude, men også det modsatte, så man bedre kan orientere sig i trafikken. Derudover har den håndfri stemmestyring, som også er særligt anvendeligt, når man motionerer udendørs.

Høretelefonerne kommer også i flere forskellige pasformer, som man kan vælge imellem. De er dog alle in-ear, så det omslutter hele øregangen. JBL Reflect Mini fås i flere forskellige farver.

Sådan er de i brug

De nye JBL Reflect Mini høretelefoner har på mange måder alt det, som vi løbere efterspørger. De er små og lette, har en lang batterilevetid, man kan slå støj fra og til – og så ser de godt ud. Så på papiret er der ikke noget at sætte en finger på, hverken i design og funktionalitet. Og ved første øjekast virker de også til at være helt perfekte.

Når vi så alligevel ikke kan give dem mere end en karakter på 4 ud af 6 stjerner, er det, fordi lyden simpelthen mangler at matche den lækre indpakning. Nuvel, lyden er ok, men i forhold til andre topprodukter af samme slags er lyden i JBL Reflect Mini metallisk og en anelse diskant. For det utrænede øre er det måske lige meget, men det er ligesom at løbe i et par gode løbesko. Når man først har prøvet noget, som er lækkert, bliver det middelmådige bare lidt fladt.

Selve støjreduktionen er også lidt svær at vurdere virkningen af. Og vi fik fornemmelsen af, at omslutningen af in-ear designet tager så meget lyd udefra, at man ikke rigtig kan få funktionen til at fungere, så man rent faktisk kan høre det, der sker omkring sig. Ligeledes kunne vi konstatere, at deres in-ear design ikke passede alle ører på redaktionen lige godt, så der kunne de også godt arbejde lidt mere.

Karakter: 4/6 stjerner
Pris: 1.199,-

Læs mere på jbl.com