Jaybird har skabt et par ægte trådløse sports- og træningshovedtelefoner, som skal give alle mulighed for at følge eventyret, hvor end det måtte være. Vi har testet Jaybird Vista 2.

Jaybird Vista 2 er netop kommet på gaden. Den store nyhed er, at Vista 2 er udstyret med SurroundSense-teknologi som giver Vista 2-brugeren mulighed for at forstærke omgivende lyde for mere sikkerhed på stien, eller mulighed for at forblive fokuseret med Active Noise Cancellation, der opnår den perfekte balance mellem eventyrklar, premium lyd og sikkerhed.

Det er også spændende, at Jaybird Vista 2-hovedtelefonerne er designet med det, man kalder ”Earthproof”-holdbarhed i tankerne. Derved opfylder de helt unikt de højere amerikanske militære holdbarhedsstandarder: De er vandtætte (IP68), svedtætte, knusningssikre og faldsikre. Etuiet er nu også vandtæt (IP54), så de vil overleve næsten alt, hvad du støder på, på dine udendørseventyr.

Læg hertil Jaybird-appen, som giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede EQ-indstillinger, samt det faktum at Jaybird-appen kan spore øreproppernes etui gennem den nye ”Find my buds”-funktion. Selvom dine ørepropper er i det lukkede etui, kan de stadig spores i realtid.

Vista 2 har 24-timers batterilevetid og leverer op til otte timers spilletid. En fem minutters opladning giver brugerne en hel times spilletid, så premium lyd er altid tilgængelig.

Da alle træner forskelligt, leveres Vista 2 med nye optimerede Sport Eargels, så det er hurtigt og nemt at få det rigtige sportfit, der passer til hvert øre.

Høretelefonerne i brug

Lad det være sagt med det samme: Der er desværre langt flere høretelefoner til os løbere, som kan kategoriseres som lort end lagkage. Heldigvis er det sidste tilfældet med Jaybird Vista 2.

Det, som står bedst frem ved brug, er kvaliteten af produktet, og hvor nemt og enkelt det fungerer. De sidder godt, spiller godt, tackler alle vejrforhold – fra regn og dug til store dråber af sved. Og så lyder de bedre end de fleste andre produkter, vi har testet.

Vi er også vilde med den feature, at man selv kan skrue op og ned på omgivelserne. Nuvel, Active Noise Cancellation kan de fleste gode produkter i dag, men at kunne forstærke omgivende lyde er nyt, og det virker. For nok er det fint at lukke verden ude, men ofte har vi som løbere brug for at kunne høre omgivelserne i form af biler, cykler m.m. Og at Jaybird har tænkt på dette, er en gamechanger!

Alt i alt er vi super vilde med produktet, og så har vi slet ikke nævnt den nye ”Earthproof”-holdbarhed, som mange producenter nu arbejder ud efter. Fordi produkter skal laves for at holde, ikke for at gå i stykker dagen efter din garanti er ophørt.

Et super spændende produkt, som rigtigt mange vil elske trods den lidt høje pris.

Vejl. pris: 1.499,-

jaybirdsport.com