JBL er kommet med en serie sportshovedtelefoner, som er ideelle til løb, tri og svømning. En slags tre-i-en løsning.  Hovedtelefonerne hedder JBL Endurance, og de kan bl.a. fås i udgaverne: JBL Endurance Jump og JBL Endurance Dive. Begge modeller er designet til folk med en aktiv livsstil, hvor brugeren kan lytte til musik i op til otte timer under træning, løb eller svømning.

Selv er JBL især stolte af det nye PowerHook, der sikrer at hovedtelefonerne automatisk tænder og slukker, når man tager dem af og på. Begge modeller er samtidig vandtætte, og de er designet på en sådan måde, at de sikrer en ubekymret bevægelsesfrihed – selv for ambitiøse atleter.

Konklusion

Lad os være ærlige. Vi får rigtig mange hovedtelefoner til løbere ind til test, som lover, at de har genopfundet den dybe tallerken inden for genren. Langt mesteparten er noget hø, og det nye er ofte fint tænkt, men for det meste ubrugeligt i praksis. At sige vi var skeptiske, da vi modtog æsken fra JBL og kiggede på indpakningen, er en underdrivelse.

Heldigvis blev vi mere optimistiske, da vi åbnede pakken. JBL Endurance Dive er nemlig slet ikke så klodsede som forventet, og i ørerne sad de faktisk helt fint, også efter de første par ture i løbeskoene. Nuvel – de lukker omverdenen ude, og der er som sådan ikke meget baggrundslyd, som slipper ind, hvilket kan være et problem, hvis man løber i trafik. Men lyden var bestemt godkendt, og de var nemme at betjene. Med trådløs Bluetooth får du otte timers musik i høj kvalitet, uden at dumme ledninger forstyrrer din træning. På bare 10 minutter kan du oplade dine hovedtelefoner til en times brug. Takket være det indbyggede musiklager på 1 GB kan du nemt opbevare og afspille omkring 200 sange direkte fra dine hovedtelefoner. Det fungerer, om end man med rette kan mene, at 1 GB er en smule underdimensioneret. Det ændrer dog ikke på, at det er en rigtig stærk nyhed, til folk som svømmer meget, og som især har mange timer i poolen.

Vejl. pris: 799,-
Web: www. jbl.com
Bedømmelse: ★★★☆☆☆