fbpx

– Det innovative allround valg til løbeturen med blød dæmpning og maksimal komfort.

New Balance har opgraderet deres mængdetræningssko 1080 til en version 10. Ligesom de tidligere udgaver er den nye 1080 V10 let på foden, og passer til dig med et neutralt løb. Modellen er mere lydhør og har en noget lettere vægt end sine forgængere, hvilket giver en hurtig reaktion i skridtafviklingen med en god kombination af blødhed kombineret med en kraftfuld energiudnyttelse. Den brede sål skaber et mere stabilt trin, som gør den behagelig og egnet som langdistancesko. Modellen blev lanceret ved årsskiftet, men er nu tilgængelig i efterårets nye farver hos udvalgte forhandlere.

Sådan er den i brug

Det første, som slår en, når man får den nye New Balance 1080 V10  i hænderne, er dens ret unikke design, som især ses på hældesignet. I dag kan man producere og designe løbesko, som var umuligt for bare få år siden, og resultatet er en række nye skodesigns, som udnytter tidens nye skummaterialer og vævninger på helt nye måder. Som sådan er New Balance 1080 V10 allerede på det grundlag en løbesko, som fortjener anerkendelse for at turde tænke ud af boksen.

Spørgsmålet er naturligvis så, om det innovative design understøtter en mere funktionel løbesko? Hertil er svaret et rungende ja, hvor vi især vil fremhæve skoens nye ”ultraheel” som en designmæssig genistreg. Et hældesign, som ikke kun sikrer en lettere og mere behagelig indstigning i skoen end hos end hos klassiske løbesko. Den sikrer også en endnu bedre pasform og komfort under løbeturen. Ligesom vi indtil nu har oplevet et mindre slid på hælen end ved andre designs, vi har testet gennem årene.

Det samlede resultat for den opgraderede 860-model er således en sko, som står tilbage med både et flot udtryk og masser af funktion. Vi er vilde med skoens design, specielt den bløde overdel og den fleksible hælkappe. Men vi noterer også, at den med sin læst passer godt til danske fødder med sin brede tå-boks. Ligesom rigtig mange løbere vil elske Fresh Foam X-mellemsålen, som uden tvivl vil understøtte rigtigt mange løbere i deres mængdetræning.

New Balance 1080 V10 er som sådan en af årets mest spændende mængdetræningssko, hvis stødabsorberende og komfort er en prioritet.

 

VELEGNET TIL: Mængdetræning

LØBESTIL: Neutral

DROP: 10 mm

Vejledende pris er 1.400 kr.

www.newbalance.com