New Balance er i rivende udvikling for tiden og der sker en masse nyt hos det amerikanske brand, som nu også for alvor melder sig ind på det urbane marked med en løbesko dedikeret til løbere, som er ude efter en lækker stilfuld løbesko, men ikke vil gå på kompromis med funktionaliteten. FRESH FOAM LAZR HYPOSKIN er svaret!

New Balance har eksisteret siden 1906 og er et kendt mærke på løbestierne her i Danmark, og de har en mission. 2018 bliver året, hvor de i den grad fejrer individualiteten og vil med en række nye produkter inspirere løbere til at blive den bedste version af sig selv – uden at gå på kompromis! Fresh Foam Lazr Hyposkin er designet ud fra data om den optimale performance. Den har et 6 mm drop, en letvægts ydersål og en laserindgraveret mellemsål. Det elastiske sokkelignende design gør den nem at tage af og på.

Skoen er en limited edition udgave af Fresh Foam Lazr med en ny innovativ mesh-overdel med et dynamisk fit, former sig blødt om foden og tillader en naturlig bevægelse og stabil støtte med minimale materialelag. Teknologien bag Hyposkin optimerer fodens neutrale bevægelse gennem det perforerede materiale og sikrer en optimal støtte.

Helt kort får du en neutral løbesko med et dynamisk, fleksibelt og dynamisk fit.

> Læs mere om Fresh Foam Lazr Hyposkin