fbpx

Til dig, der gerne vil have strøm på farten

Står du også i situationen, hvor du til tider mangler strøm på mobilen på løbeturen og gerne vil have et batterietui, som passer på den undervejs? Så er Mophie Juice Packbatterietui til iPhone måske løsningen med deres Juice Pack designet til at tilbyde en førsteklasses kant-til-kant-beskyttelse og op til 60 % ekstra batteritid med blot et tryk på en knap. Et etui med gummierede støttepunkter og et stødisolerende system, der beskytter din iPhone, uanset hvad løbeturen bringer.

KONKLUSION
Med en pris på 818 kroner er et Mophie Juice Pack en ordentlig økonomisk udskrivning. Spørgsmålet er, om det er pengene værd? Det spørgsmål har vi på redaktionen rodet med at besvare i en rum tid nu, og vores konklusion er ikke entydigt.

Rent produktmæssigt er der ingen tvivl om, at en Mophie Juice Pack kvalitativt er et godt produkt. Det er lækkert designet, fungerer upåklageligt, beskytter som det skal og giver strøm til mobilen, så du både kan have alle apps kørende og have musik i ørene. Nuvel den er tung, 110 gram for at være præcis, men den ligger godt i hånden, og man bliver hurtigt gode venner med den.

Det store men er prisen. 819 kroner er simpelthen mange penge, og lad os sige det, som det er. Prisen har skabt stor diskussion på kontoret. For nogen var det ekstra batteri dog årsagen til, at deres telefon ikke skulle skiftes, da de havde en gammel telefon med dårligt batteri, for andre var prisen en mental showstopper – hvilket leder frem til den primære konklusion, nemlig at produktet er vildt lækkert, virker, men er dyrt.

Tester: Bugge Holm Hansen
Vejl. pris: 818,-
Web: www.mophie.com
Bedømmelse: ★★★★★☆