ASICS præsenterer nu løbeskoen GEL-NIMBUS 24, der ifølge ASICS giver den hidtil mest avancerede beskyttelse af foden og sender positiv energi tilbage til både krop og sjæl ved hjælp af den nye teknologi FF BLAST PLUS, som er ASICS’ seneste foam innovation.

GEL-NIMBUS 24 er en sko, der er specialdesignet til at skabe ny og forbedret komfort under foden. Det er samtidig den første version af GEL-NIMBUS med FF BLAST PLUS-teknologi, en nyligt lanceret ASICS-midtersål, som gør skoen cirka 19 gram lettere end forgængeren, mens den samtidig giver et mere energisk afsæt og en blødere landing til hvert eneste skridt.

Det bløde net på overfladen og det fleksible materiale midt på foden gør skoen mere åndbar og komfortabel under længere løb. Disse features får desuden enhver bevægelse med foden til at føles lettere og mere naturlig.

Det vævede materiale under snørebåndene giver skoen en endnu blødere og mere støttende fornemmelse. Brugen af det særlige gummi ASICS LITE på ydersålen – som er både lettere og stærkere end standardmaterialet på ydersåle – forbedrer skoens holdbarhed og modvirker slid.

Vi har skoen inde til test, så ‘stay tuned’ for info om den holder hvad den lover.