Få bedre tåspredning

“Genvind dine fødders og tæers sundhed enkelt og naturligt”. Sådan lyder det om dette simple silikone-produkt, som kan hjælpe dig med at få mere plads mellem tæerne. Efter sigende kan det være med til at afhjælpe alt lige fra knyster, ligtorne, indgroede negle, hælsmerter, smerter i underben til løberknæ samt en bedre balance hos sportsfolk. Hvordan? Ved at rette tæerne ud og give dig en mere naturlig fodform og en bedre fodstilling.

Produktet er skabt af en amerikansk fodlæge, Ray McClanahan, ud fra devisen om, at ens fødder fungerer optimalt, hvis tæerne tillades at være spredt ud, således foden kan understøtte en optimal balance og skridtlængde. Mange fødder bliver nemlig klemt sammen i sko og giver dermed svækkede bøjemuskler og stramme strækkemuskler, hvilket går ud over den naturlige gang og balance.

Undertegnede har ikke selv haft problemer med fødderne, men kan sagtens se fidusen, hvis man døjer med fodproblemer eller bare gerne vil have en mere naturlig fodform. I brug er de nemme at tage ind mellem tæerne, og selvom de ikke ligefrem er behagelige at have på, så kan man mærke, hvordan tæerne bliver presset længere væk fra hinanden, og hvordan tæerne efter få ganges brug virker mere afslappede og spredte.

Man kan starte ud med at have dem på i omkring 30 minutter hver dag og helst forøge den daglige brug, indtil tæerne efter et par måneder begynder at rette sig mere ud. Idéen er god, men man skal virkelig ville det for at give 897 kroner for det? Det er klart til den dyre side, men set i forhold til andre alternativer (medicinsk og kirurgisk) er det klart et produkt, som er værd at overveje, hvis man drømmer om, at ens fødder skal arbejde mere funktionelt og naturligt.

Bedømmelse: ★★★★☆☆

Tester: Sofie Hvitved

Vejl. pris: 897,-

Web: www.alun.dk