Ultralet, diskret alternativ til den urbane løber

Vi har testet mange pandelamper her på LøbeMagasinet, men aldrig en så kompakt og lille udgave som Petzl Bindi. Den syner ikke af meget, når man først får den i hånden. Den traditionelle rem rundt om hovedet er erstattet af en tynd, rund strop, som kan justeres med et simpelt strammesystem. Selve lysdelen ligner en mindre cykellygte, og så vejer hele molevitten kun 35 gram.

Lampen har tre lysniveauer:

– 5 lumen, som kan lyse 6 meter i 50 timer

– 100 lumen, som kan lyse 23 meter i 3 timer

– 200 lumen, som kan lyse 36 meter i 2 timer

At den kan lyse med 200 lumen er i sig selv ret imponerende, set i lyset af dens lille størrelse. Bindi kan også lyse rødt, hvis man holder knappen inde – og det røde lys kan sættes på nødsignal, så det blinker, hvis man trykker på knappen igen. Nødblinket kan være tændt i op til 200 timer og kan ses på 400 meters afstand. Lyset kan drejes, så det kan vinkles præcis, som man ønsker det. Hvis du ikke løber med pandelampen, kan du også bære den rundt om halsen som en halskæde og pege lyset derhen, du ønsker. Derudover kan du ‘låse’ lampen ved at dreje den rundt, så den ikke bliver tændt ved et uheld i tasken eller lignende.

Den er 100% vandtæt med IPX7 klassifikation, og den kan være i vand ned til en meter i op til 30 minutter. Og som bonusinfo kan det nævnes, at navnet Bindi stammer fra den indiske kultur, da det er navnet på den prik, som hinduer har i panden.

Konklusion

Vil du gerne have en simpel, god pandelampe til løb – og er du ikke interesseret i en masse features, så er her din nye lampe! Intet mindre. Det er ikke rocket science, men den er nem at bruge og lige at gå til. Ikke så meget snak. Alt ved den er gennemført simpelt, og det kan vi lide i en verden fyldt med – af og til – overkomplicerede produkter. Endnu en simpel, om end lækker feature er, at den bruger en standard opladningsledning, så du ikke har endnu en mærkelig ledning, som kan blive væk. En super god pandelampe til enten den urbane løber, der ikke har brug for en kompliceret pandelampe, eller som en reservelampe til ultraløberen.

Vejl. pris: 399,-
Web: www.petzl.com
Bedømmelse: ★★★★★★