Vores fødder får sjældent den pleje, de behøver. De løber rundt med os hele livet, men vi glemmer ofte at give dem den opmærksom, de fortjener.

Vi har testet den nye Salvequick Foot Rescue Cream. En cream med den aktive ingrediens 1,5-Pentanediol og den nordiske urt Artemisia Abrotanum. Tænkt til at fugte, reparerer, blødgør og styrke føddernes naturlige barriere, mens den ligeledes fjerner død og tør hud, hvilket gør, at den kan erstatte de øvrige fodplejeprodukter og redskaber som fodfil, fodbad og andre fodcremer, du måtte bruge.

Med urt fra Hven Salvequick Foot Rescue Creme er udviklet med udgangspunkt i de aktive ingredienser 1,5-Pentanediol og urten Artemisia Abrotanum, der kun vokser på den svenske ø Hven, og er yderst effektiv mod nogle af de gener, mange oplever. Urten Artemisia Abrotanum har antiinflammatoriske egenskaber og forhindrer spredningen af svamp, samtidig med at den bidrager med en forfriskende duft og følelse.

Den aktive ingrediens 1,5-Pentanediol giver cremen en stærkt fugtgivende effekt og understøtter hudens naturlige fornyelse. 1,5-Pentanediol har en god vandbindingskapacitet samt en antimikrobiel effekt, der styrker hudens naturlige barrierer og beskytter fødderne mod bakterie- og svampeangreb, som de især udsættes for i fitnesscentre, omklædningsrum og svømmehaller. Cremen heler og reparerer effektivt huden og efterlader dine fødder bløde og glatte og klar til løb.

Salvequick Foot Rescue Cream, 100 ml.,
vejl. udsalgspris 209,05 kr.