fbpx

Uret til løberen, der bevæger sig i højderne

Suunto har introduceret et nyt medlem af Ambit3 Connected familien – nemlig GPS uret Suunto Ambit3 Vertical. I Ambit3 Vertical kombineres et nyt letvægtsdesign med indbygget lufttryksmåler, højdeprofil, vibrationssignaler og multisportfunktioner med op til 100 timers batteritid. Ambit3 Vertical er tænkt som løbeur til folk, som ikke er bange for at bevæge sig uden for alfavej, da det registrerer hastighed og distance samt anstrengelser og restitution, når uret bruges sammen med Suunto Smart Sensor bælte.

Suunto Ambit3 Vertical er et multisportsur, som især er attraktivt til trailløb, da den har en GPS, der registrerer højdestigning. Du følger rutens højdeprofil direkte på uret med op- og nedstigning i realtid. En oversigt over dine stigninger giver dig daglige totaler over 7 dage, 30 dage og et helt år. Derudover kan du se dine samlede akkumulerede værdier for at holde dig selv motiveret. Når du træner i kuperet terræn, får du hele tiden information om din indsats, samt om hvor hård ruten er.

Uret giver dig derudover mulighed for, at du kan planlægge din træning på farten med Suunto Movescount app, ligesom du kan bruge urets vibrationssignaler som vejledning. Ruteplanlægningen i Suunto Movescount er forbedret med topografiske kort og højdeoplysninger og med app’en kan du tilpasse dine urindstillinger og dele dine Moves på farten samt modtage meddelelser om opkald og beskeder direkte fra uret.

Konklusion
Vi har tidligere testet både første og anden udgaven af Ambit uret, og lad os bare afsløre det. Nærværende tredje udgave er uden tvivl den mest vellykkede model, vi har haft i hænderne.

Ambit 3 er fabrikeret i et solidt hus med en plastrem, som kan tåle at blive brugt. Uret er I sin fremtoning en smule underspillet, omend man ved brug straks fornemmer, at det er et solidt ur, der er til at stole på. I brug er uret nemt at navigere rundt i, ligesom info fint eksponeres på urets display. Nyt er, at uret har fået vibration, som er godt, når der trænes. Batteritiden er godkendt, og præcisionen er vanen tro god, hvilket alt i alt efterlader et indtryk af et rigtig godt ur til ham eller hende, som søger et bundsolidt ur til det hele, der kan holde til at blive brugt i alle former for terræn.

Bedømmelse: ★★★★★☆

Tester: Rasmus Kortz

Mål: 50 x 50 x 15 millimeter

Vægt: 74 gram

Farver: Blå, lime, hvid og sort

Vejl. pris: 3.100,-

Web: www.suunto.com