På baggrund af regeringens udmelding om initiativerne for at reducere konsekvenserne af corona-virus i Danmark, har Dansk Atletik besluttet en lang række anbefalinger til landets foreninger og løbsarrangører. Læs listen over DAF’s anbefalinger her.

  • Alle foreninger og løbsarrangører er kontaktet med en opfordring til at aflyse al træning, alle stævner og alle løb resten af måneden. Oversigten over atletikstævner inkl. eventuelle aflysninger finder du her. Oversigten over motionsløb og eventuelle aflysninger finder du her.
  • Alle eksterne møder og rejser i regi af Dansk Atletik aflyses ligeledes for resten af måneden.
  • Vores landstrænere har fået besked på at aflyse alle møder og træningsaktiviteter. Eliteatleterne har fået besked om i videst muligt omfang at tilrette træningen i overensstemmelse med udmeldingerne fra regeringen.
  • Dansk Atletiks kontor er lukket indtil mandag den 30. marts. Alle medarbejdere arbejder hjemmefra. Det er muligt at kontakte medarbejderne via e-mail eller telefon. Du finder kontaktoplysninger her: http://dansk-atletik.dk/om-daf/kontakt.aspx
  • Vi vil melde yderligere ud afhængigt af, hvad myndighederne beslutter og fortæller.

Vi har alle sammen et medansvar for at passe på de svageste borgere og gøre vores for at sikre, at sygehuse og hospitaler har kapacitet til at behandle de, der har allermest behov for det.

Pas på jer selv, jeres kære og alle andre.

Se DAF’s opdatering her.

Se regeringens pressemeddelelse pr. d. 11. marts 2020 her.