[Sponsoreret] Det virtuelle stafetløb ASICS World Ekiden 2021 er netop skudt i gang – og du kan løbe med fra d. 10. til den 22. november! Saml dit eget hold og gennemfør maratondistancen sammen for at bringe humøret i vejret og være med til at samle penge ind til et godt formål.

Startskuddet er gået!

I kølvandet på sidste års succes med den første af denne type events, hvor mere end 56.000 mennesker fra 179 lande deltog, er startskuddet nu gået. ASICS inviterer således igen løbere fra hele verden til at finde et hold og løbe sammen med dem mellem den 10. og den 22. november 2021 som en del af den fortsatte ambition om at løfte verden gennem sport.

I år vil hver eneste tilmeldte til ASICS Ekiden i Europa automatisk være med til at indsamle penge til organisationer, der arbejder for at løfte folks mentale tilstand gennem bevægelse. ASICS opfordrer ligeledes folk til at støtte den mentale sundhed ved at bidrage til forskning om bevægelses indvirkning på sindet gennem deres Mind Uplifter, hvor de i samarbejde med udvalgte universiteter samler resultater til en samlet ’World Uplift Score’.

Hvad er ASICS World Ekiden 2021?

ASICS World Ekiden 2021 er inspireret af det over 100 år gamle japanske stafetløb Ekiden, og er et virtuelt stafetløb designet til, at alle niveauer af løbere kan komme ud og bevæge sig til gavn for krop og sind. Løbet er opdelt i seks etaper af varierende længde (tre á fem kilometer, to på 10 kilometer og et enkelt på 7,2 kilometer), og holdene skal overlevere en digital ”tasuki” – et smalt stofstykke man forbinder med de traditionelle Ekiden’er – til hinanden i forbindelse med fuldførelsen af det virtuelle marathon.

Hvert løb skal logges i Runkeeper app’en mellem d. 10. til den 22. november, og når alle distancer er løbet, har I gennemført løbet sammen! På Runkeeper kan du så holde øje med, hvordan dit eget hold og hold rundt om i verden klarer sig.

Sådan tilmelder du dig ASICS World Ekiden 2021!

1. REGISTRERING ER GRATIS

Find et hold med op til seks løbere* og vælg en holdkaptajn inden den gratis registrering. Dette kan enten gøres gennem ASICS’ app Runkeeper eller medlemsprogrammet OneASICS. Gå direkte til tilmelding her!

2. TRÆN OG LOG

Samarbejde er nøglen i Ekiden-stafetten. ASICS’ app Runkeeper hjælper holdkammerater med samarbejdet gennem forskellige challenges og træningsplaner.

3. DELTAG I LØBET

Log din del af stafetten i ASICS’ app Runkeeper mellem den 10. og 22. november 2021. Arbejd hårdt og løb hurtigt ved skiftet fra den ene holdkammerat til den anden mens du passerer den virtuelle tasuki.

4. FEJR OG DEL

Del dit holds resultat med dine venner og familie på sociale medier under hashtagget #ASICSWorldEkiden

Læs mere om ASICS World Ekiden 2021

*Du kan også deltage med et mindre hold, men så skal nogle løbere løbe flere etaper af løbet.