Januar betyder starten på et nyt år, og dermed også nyt løbeår. Vi har fundet årets nyeste gear inden for løbeverdenen, så du kan nørde dit løb endnu mere end før.

BE MIGHTY  

Har du også gerne villet efterlade mobilen derhjemme, men alligevel taget telefonen med, fordi du gerne ville høre musik på din løbetur? Ja, og bruger du et af de mange devices, som ikke kan spille Spotify, og savner du dine ynglings spillelister, så er den nye Mighty gadget måske det, du har ledt efter. Mighty kan nemlig afspille dine sange fra Spotify, lagre 1000 sange, har 5 timers batteritid og kan tåle vind og vejr. Alt sammen, så du kan høre musik, hvor du før ikke kunne, når du løb. www.bemighty.com

UNDER ARMOUR HOVR

Under Armour planlægger i februar at introducere, hvad de selv kalder fremtidens innovative løbesko. Som start på den nye løbesatsning vil vi se en Hovr Sonic til mændene og Hovr Phantom løbesko til kvinderne. Begge modeller er delvist 3D printede, udstyret med UA Hovr såler. Såler, som er designet til at skulle give en bedre energi retur og bedre afdæmpning end set før ved Under Armour.

Begge modeller kommer i både en traditionel analog model samt i en ?smart? version med en indbygget chip, som kan overvåge og koble skoens data op på UA?s ?Connected Fitness? digitale platform.

www.underarmour.com/ en-us/hovr

SENSORIA SMART RUNNING SHOE

Amerikanske Sensoria, som mange sikkert kender for deres ?smarte? sokker til løbere, går nu ind i markedet for løbesko med en intelligent sko, kaldet Sensoria Smart Running Shoe. Løbesko, som rammer markedet til marts. Tanken er at give løberne biometrisk feedback i real tid, der som sådan lader løberen være på forkant både med sin træning, men også potentielle skader. Som sådan går Sensoria fra at levere sensorer til beklædning, til at bygge sensorer direkte ind i løbesko, og det er både egne modeller og løbesko fra andre brands, som kan få adgang til Sensorias teknologi via partnerskaber.

www.sensoriafitness.com

PEAK FLY V 3D

Imens vi ved en masse om Adidas, Nike og Under Armour og flere af de andre store løbebrands ambitioner om 3D print design, er det stadig uklart, hvorledes de andre brands vil forholde sig til den nye produktionsteknologi. Nu melder kinesiske Peak sig også på banen med deres Peak Fly V 3D løbesko, som efter planen skal ramme butikkerne i 2018. Om dette er startskuddet til nye 3D printede subbrands, som 3D-eksperter forudser vil komme, når teknologien bliver mere udbredt, skal vi være usagt. Sikkert er det, at en ny verden er ved at åbne sig for os løbere.

www.peaksport.net