Kender du det nye løbebrand 361°? Du kan nu vinde et par af deres nye prisvindende Spire 3 løbesko! Den 13.-15. september kan du ligeledes møde folkene fra 361° og teste deres sko på en stand til Copenhagen Half Marathon expoen. Læs mere og deltag i konkurrencen her!

Hele september sætter vi 4 par 361° Spire 3 løbesko på højkant i en stor konkurrence på Facebook og Instagram – og du kan vinde et par løbesko, som er så behagelige, at du kan sove i dem!

361° blev startet tilbage i 2003 og er ét af de største sportsbrands i Kina, og var blandt andet én af hovedsponsorerne til OL i Rio i 2016. Det familieejede brand har netop gjort deres indtog på det europæiske marked med deres filosofi om at lave løbesko, som får løberen til at performe bedre end forventet med tanken om at være “one degree beyond”. Brandet har allerede sat sig på det tyske, italienske og engelske specialmarked – og nu er tiden kommet til Norden og dermed Danmark.

361° Spire 3 er deres topmodel i det neutrale segment, hvor der til denne er lavet en ny geometri på mellemsålen med deres QU!KFOAM-teknologi, for at give brugeren en endnu bedre støddæmpning og respons. Og så er overdelen helt uden generende syninger.

Værdi: 1.380,- (pr. par)

Oplev 361° til Cph Half
I dagene op til Copenhagen Half Marathon kan du også selv opleve og teste de nye løbesko på en stand på expoen, som finder sted i Sparta Hallen i København fra d. 13.-15. september. Her kan du for første gang opleve 361º i Danmark og prøve de nye Spire 3 løbesko samt modellen Sensation 3.

Læs mere om 361° på 361europe.com

Sådan deltager du i konkurrencen!

Du kan deltage i konkurrencen ved at klikke på ét af de følgende links:

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ FACEBOOK

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ INSTAGRAM

Konkurrencen slutter d. 16. september 2018. Vinderne vil blive kontaktet direkte via Facebook eller Instagram

Se yderligere vilkår for konkurrencen her.