For Camilla Balle Bech og hendes far Leif fra Vinderup skaber løb fællesskab, og de vil gerne løbe sammen og komme under den magiske grænse ved Telenor CPH Marathon den 19. maj.

23-årige Camilla Balle Bech løber til dagligt i Sparta Atletik & Motion i København, og sammen med sin far Leif fra Vinderup har hun en klar målsætning for, hvad der skal ske den 19. maj 2019. Her skal de sammen løbe Telenor Copenhagen Marathon, som kan fejre 40-årsjubilæum.

“Jeg synes, det giver noget at løbe sammen. Man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, og man oplever noget sammen, da man virkelig får snakket. Min far kommer også tit til København og løber forskellige løb sammen med mig, og vi har også været i Berlin og løbe sammen, hvilket vi også skal igen til foråret. Så er det en rigtig familietur, hvor min mor også løber med, og vi får set byen sammen i løbesko,” siger Camilla.

Hun har tidligere spillet fodbold på højt niveau, men de seneste tre år er det i løbeskoene, hun har imponeret. Hun er blandt andet en del af Sparta Project18, og en stor del af træningen foregår i København og efter et fast program. Anderledes forholder det sig med Leif.

”Min far løber bare det, han har lyst til, og når jeg er hjemme på besøg, eller han er her i København, så løber han sammen med mig. Det nyder jeg virkelig, og det er dejligt at træne sammen,” siger Camilla

Jagter magisk marathongrænse sammen

De har en drøm om, at de begge to kan sætte en ny personlig rekord ved Telenor Copenhagen Marathon, og de vil begge gerne under den magiske grænse på tre timer. Leif har været rigtig tæt på, da han har løbet tre timer og et minut, mens Camilla har løbet tre timer og otte minutter. Tiden er dog ikke det vigtigste.

“Vi vil meget gerne løbe under tre timer begge to, og hvis vi kan følges ad hele vejen, så vil det være perfekt. Min far begyndte først at løbe, da han blev 50 år, og han fylder 60 til maj, og han er nok ved at nå en alder, hvor han ikke bliver hurtigere, men han har altid været hurtigere end mig. Han bliver selvfølgelig glad, når det går mig godt, og vi hjælper hinanden. Vi har en aftale til Telenor Copenhagen Marathon, om at jeg gerne må løbe fra ham, men han ikke må løbe fra mig,” siger Camilla med et smil.